DruštvoKultura

Kako provesti leto na drugačiji način?

900pregleda

Grupa dece je privukla veliku pažnju naših sugrađana ne samo majicama jakih boja, već i je entuzijazmom, motivacijom i osmesima. Učenici škole Blackbird su ovog leta pokazali gradu nešto sasvim novo. Deca uzrasta od 4 godine do 8. razreda su u saradnji sa brojnim institucijama učestvovala u jezičkim projektima, i učila engleski jezik na potpuno drugačiji način.

Pored rada na jezičkim projektima, polaznici Letnjeg kluba (za uzrast od 3. do 8. razreda osnovne škole) i Velike Letnje Avanture (od 4 godine do 2. razreda osnovne škole), imali su priliku da se oprobaju u novim sportovima poput karatea, stonog tenisa, košarke, streličarstva, gimnastike i densa u saradnji sa KK Nemanja, STK Borac, KK Železničar, Star Dance Studio. Jezik su učili na potpuno inovativan način i na drugačijim lokacijama kao što su, Dom kulture, Galerija, Gradska Biblioteka, Muzej, ali i uspešnim kompanijama kao što su Weltex i Litopapir.

S obzirom na veliko interesovanje novih polaznika, a u saradnji sa institucijama koje su igrale značajnu ulogu u projektima, planirani su novi letnji programi, Velika Letnja Avantura od 29.7. – 2.8. i Letnji klub 19.8. – 23.8. Prijave su otvorene!

Telefon 064 237 8987

Blackbird

Ostavite komentar