Humanitarni radKultura

Liceulice

1.92Kpregleda

Drage prijateljice i prijatelji,

Liceulice postoji devet godina – zahvaljujući velikom trudu i zalaganju prodavaca koji su svakodnevno na ulicama, tima koji iz meseca u mesec pravi novi broj magazina, brine se o distribuciji i organizuje programe podrške za korisnike, a posebno zajednice uz čiju podršku na različite načine, ništa od ovoga ne bi moglo da opstane.

Štampa majica s dizajnerskim pečatom umetnica i umetnika je samo još jedan od načina da Liceulice nastavi da se iz meseca u mesec pojavljuje u prodaji. Ove godine, beogradska arhitektica Marija Strajnić potpisuje novu kolekciju i svojim brendom Lovers.rs pomaže da se Liceulice vidi i na druge načine. Nakon uspešne prošlogodišnje saradnje s Janom Oršolić, ovoga puta, unisex majice stižu u dve boje (zelenoj i roze), a sam ispis LICEULICE izveden je u formi figura po kojima je Marija već poznata svojoj publici.

Celoj akciji pridružili su se i concept store Jevremova 25, gde se majice nalaze i u redovnoj prodaji, a koji je bio i domaćin promotivnog događaja i agencija Žiška, koja nam je uradila fotografije i kampanju za društvene mreže.

Oni koji žele da pomognu svojom kupovinom, ali da istovremeno dobiju i superodgovornu letnju majicu, pored concept store-a J25 u Jevremovoj 25 u Beogradu, mogu je poručiti i u našoj online prodavnici – https://www.liceulice.org/product/lullovers-rs-majica/

Vaš LICEULICE tim

Ostavite komentar