MozzartMOZZART SPORT

Kompanija Mozzart je pred gradski derbi Železničaru donirala dva kompleta opreme

Trener i sportski direktor Žela očekuju dobru partiju svojih izabranika!

456pregleda

https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/zele-mozzat-opremom-motivisan-pred-gradski-derbi/412843

Kompanija Mozzart je u akciji “Novi dresovi za nove šampione”, u pravom momentu, donirala dve nove garniture sportske opreme za čačanski Železničar. Zašto kažemo u pravom momentu? Pa u subotu, od 19.00 sati, igra se gradski derbi Druge MLS između Železničara i Čačka 94. Ulog je veliki, gosti imaju ambiciju da se plasiraju u KLS takmičenje, a na mladim igračima Žela je da pokažu kako se bori za klub sa tradicijom. Klub koji je iznedrio mnoge košarkaške velikane.

“Kompanija Mozzart i KK Železničar sarađuju duži niz godina na obostrano zadovoljstvo. Žele ima tradiciju dugu 73 godine i već treću sezonu igramo “B” ligu. Naravno, i Mozzart je prepoznao našu intenciju da igramo sa momcima koji su rođeni u gradu košarke. Svi su ponikli u Borcu, Mladosti ili Želu”, kaže sportski direktor Železničara Ilija Vulović.

Subotnji ulog je veliki za oba čačanska kluba.

“Naši momci su željni dokazivanja, naročito protiv igrača koji imaju bogatije iskustvo, ali i novčanike. Čačak ima cilj da se plasira u KLS dok smo mi već ispunili ambicije za ovu sezonu. Sada možemo samo da nadogradimo uspeh. Dvorana će sigurno biti puna, podrška publike biće na našoj strani, mi ćemo igrati u novoj Mozzartovoj opremi koja će nam, nadam se, doneti sreću. Zahvaljujem se Mozzartu na dugogodišnjoj podršci i radujemo se nastavku saradnje”, zaključuje Ilija Vulović.

Trener Železničara Aleksandar Bjelić zadovoljan je dosadašnjim učinkom svojih izabranika.

“Pred nama je značajna utakmica, a čačanska publika će uživati u lepoj košarkaškoj predstavi. Naši igrači su iz Čačka i ponikli su u klubovima iz našeg grada. Žele je klub, jedan od retkih u Srbiji, koji ima sve igrača iz grada košarke. Čačak 94 je sastavljen od iskusnih igrača koji su se dokazali u Borcu, ali i širom Srbije i Evrope. Mladost protiv iskustva. Žele je ostvario svoj cilj, Čačak 94 ima nameru da uđe u viši rang. Odvojili su značajna sredtva, doveli dobre igrače i sada ostaje da vidimo kako ćemo da im pariramo”, ističe Aco Bjelić.

Želov strateg veruje da ko pobedi Železničar u Čačku ima veće šanse za plasman u KLS, a u subotu se uzda u motivaciju madih igrača.

“Siguran sam da će publika uživati. Visok intezitet igre, agresivnost su naši aduti. Nećemo biti impresionirani njihovim zvučnim imenima, ne igraju imena, igra borbenost, zalaganje, motivacija…Čačak 94 je favorit, na papiru, a naš zadatak je da ponovimo naša najbolja izdanja. Takođe, da zaustavimo njihove najbolje igrače Mladena Pantića, Đorđa Majstorovića i Radenka Pilčevića. Optimista sam jer možemo do značajne pobede u novoj opremi koju nam je darivalakompanija Mozzart”, završava Bjelić.

Kompanija Mozzart je ekskluzivni beting partner OSS, FSS, RSS i KSS, ali i pruža podršku manjim klubovima. Čak 6.500 sportista je od 2016. Godine obuklo nove dresove kroz akciju koja i niželigaše oblači u šampionsko ruho. Nova oprema svake nedelje stiže na adrese fudbalskih, košarkaških, rukometnih i drugih timova iz cele Srbije, a mnoge iz tih 160 ekipa tvrde da im je bila talična na putu ka višem rangu.

Pogledajte link ka Mozzart Sportu:

https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/zele-mozzat-opremom-motivisan-pred-gradski-derbi/412843

Đ. M/ Mozzart Sport

djurdje.mecanin@mozzartbet.com

 

Ostavite komentar