SportZdravstvo

Kostandin Grillo: U Albaniji nema zaraženih sportista virusom korona

Komentator iz Tirane navija za Orlove, Zvezdu i obožava Dula Savića!

1.06Kpregleda

Svojevremeno, zbog izjave da navija za srpske Orlove albanski komentator Kostandin Grillo suspendovan je sa posla. Da vas podsetimo, gostovao je na jednoj kosovskoj televiziji, a na pitanje za koga navija rekao je za Srbiju. Između ostalog i zbog prijatelja koje ima u našoj zemlji.

Kolegu iz Tirane pozvali smo da se raspitamo o stanju u Albaniji sa virusom korona.

“Prema poslednjim podacima 146 ljudi zaraženo je u Albaniji, od tog broja je 86 iz Tirane. Takođe, prema zvaničnim podacima sedam osoba je preminulo. U Tirani je sve zatvoreno, jedino, supermarketi rade od osam do trinaest sati. Stanovnici su u svojim domovima, policija i armija sve nadgledaju i kontrolišu”, podvlači Grillo.

Sve sportske aktivnosti obustavljene su i u Albaniji.

“Pa da, svi su u svojim kućama i pridržavaju se uptstava. Sve sportske aktivnosti su otkazane. Među albanskim sportistima nema inficiranih virusom Covid – 19. Smatram da će se neke lige nastaviti negde u maju”.

Kolega Grillo svojevremeno je pobrao simpatije srpskih navijača zbog izjave da navija za naše Orlove. Ali, je sad dodao.

“Volim i Zvezdu, posebno generaciju iz 1978. godine. Obožavam Dula Savića kao fudbalera, a od sportskih komentatora Mladena Delića. Inače, ja sam pravoslavac, rođen sam u Himari, na jugu Albanije, koja je u više navrata bila deo Grčke. Moj otac Odise je bio dečji pisac sa preko 120 izdatih knjiga, prevođen na više jezika i profesor na Univerzitetu u Tirani”, konstatovao je Kostandin Grillo.

IZVOR: MOZZART SPORT

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com   

 

 

Ostavite komentar