Humanitarni radMozzart

Lazar Ivić:

Za HO Svi za Kosmet, Beograd!

191pregleda

Od samog početka trenirao je fudbal, a kao zanimaciju imao je ribolov. Voleo je da se okuša u ostalim sportovima. Kao uzora apostofira Bana Ivanovića. Navija za Zvezdu. Sa Mačvom je 2018. godine pobedio Zvezdu u četvrt finalu kupa. U klubu svi žele da igraju lep, prepoznatljiv, pas fudbal, da uđu u plej – of pa možda i da izbore baraž. Za naše prilike Radnički SM je baš organizovan pa ne bi bilo iznenađenje da uđu u Superligu Srbije.

“Od malena sam se diveći Banu Ivanoviću, živeći za fudbal, i ribolov kao hobi, otkrivao čari raznih sportova. Navijač Crvene zvezde je u meni, a jedan poseban trenutak izdvajam iz 2018. godine. Tada je Mačva trijumfovala nad Zvezdom u četvrtfinalu kupa. To je bila zaista epohalna pobeda koju ću zauvek nositi u srcu”.

“U našem voljenom klubu, leži neizmerna želja da igramo fudbal na prepoznatljiv i elegantan način, oduševljavajući sve koji nas gledaju. Naš cilj je plasman u plej – of i možda čak izborimo baraž. Verujem da su ove ambicije više nego ostvarive! Klub je organizovan na vrhunskom nivou, što nam dodaje krila i daje veru da se možemo suprotstaviti svakoj prepreci. U našim srcima tinja vera da ćemo uspeti da se popnemo na najvišu stepenicu srpskog fudbala – Superligu Srbije. Ne bi bilo iznenađenje kada se to jednog dana ostvari”.

Đurđe Mečanin/Mozzart Sport

 

 

Ostavite komentar