Humanitarni radMOZZART SPORT

Milan Gurović dobio opkladu: Još uvek sam bolji šuter nego plemeniti kladilac

Gurović dobio opkladu!

514pregleda

Učesnik Mozzartovog Humanitarnog tiketa u podne, 1306. po redu, bio je legendarni srpski košarkaš Milan Gurović. U tekstu smo tada napisali da je, između ostalog, i svetsko prvenstvo u Indijanapolisu obeležilo karijeru Mozzartovog plemenitog kladioca. Trojkama, u finišu susreta sa SAD –om, doneo pobedu našoj reprezentaciji, a kasnije i zlatnu medalju.

Želeo je Milan Gurović da prokomentariše i da nam saopšti da je još uvek bolji šuter nego plemeniti kladilac. Veliki majstor ostaje majstor.

“Opkladio sam se sa polaznicima naše akademije i kluba Real Beograd. Moji klinci su rekli da ću od dvadeset šuteva, za tri poena, da promašim deset. Međutim, izgubili su večeru jer nije ušla samo jedna od dvadeset lopti. Još uvek sam bolji šuter nego kladilac”, smeje se Gurović i dodaje:

“Lepo radimo, lepo napredujemo, igraćemo 1.MRL centar, ali naš cilj je razvijanje mladih igrača. Setićete se da je Bogdan Bogdanović igrao u Žitku i dosegao ove visine. To je cilj i želja nas u Realu Beograd”.

Na snimku se možete uveriti kakvu ruku i preciznost ima popularni  Čiča, a mi se pitamo da li bi naši aktivni igrači u KLS, ABA i Evroligi mogli da ostvare bolji skor.

Krenula je ABA liga, startuje i Evroliga sa dva srpska člana.

“Mislim prvi put Zvezda i Partizan zajedno igraju ovo takmičenje. Beograd je sada srpska Bolonja i nestrpljiv sam da gledam duele večitih u Beogradu. Biće to najveći spektakl u Evropi, pozivam navijače da sve protekne u granicama fer pleja”.

Gurović se molio da prođe humanitarni tiket jer je u toku dečja nedelja, ali je, u dobrotvornom listiću, Milan imao polovičan učinak. Dve utakmice je pogodio, a dve nije:  VERONA – UDINEZE: “KMB I1 – 3&II1 – 3”, došlo; LESTER – NOTINGEM F: “GG 3+”, nije; RAJO V. – ELČE: “UG 2 – 4”, pogođeno; SARAGOSA – EIBAR: “UG 2 – 3”, nije prošlo.

Nadamo se da će Gurović prihvatiti našu opkladu da će u narednom Humanitarnom tiketu u podne imati maksimalan učinak.

Đurđe Mečanin/Mozzart Sport

djurdje.mecanin@mozzartbet.com  

Ostavite komentar