Humanitarni radPravoslavlje

MONAŠKI HLEB, Trenutno u prodaji u Ponsovim maloprodajim objektima i DIS-u, a uskoro će biti zastupljen i u svim većim trgovinskim lancima.

Po originalnoj recepturi MANASTIRA HILANDAR!

368pregleda

MONAŠKI HLEB, Trenutno u prodaji u Ponsovim maloprodajim objektima i DIS-u, a uskoro će biti zastupljen i u svim većim trgovinskim lancima.

Kupovinom MONAŠKOG HLEBA prilažete sedam dinara dobrotvornim poduhvatima Svetog manastira Hilandar. Polubeli hleb, hrskave kore i meke unutrašnjosti, sa semenom lana, suncokreta i bundeve. Pridodato začinsko bilje, kim, majčina dušica i bosiljak, donose aromatični mediteranski ambijent Svete Gore i Hilandara, u kome je autentična receptura nastala. Prihod od prodaje MONAŠKOG HLEBA je namenjen misiji Hilandara na pružanju pomoći i utehe najugroženijima, deci, mladima, mnogodetnim porodicama i svima potrebitima.

Dostupno u DIS marketima koji imaju pekaru: Velika Plana, Smederevska Palanka, Mladenovac, Kruševac, Vršac, Niš (Bulevar Medijana 15, Bulevar Nemanjića 35), Čačak, Novi Sad – Detelinara, Beograd (Bulevar kralja Aleksandra 455, Ledine, Šumice, Paviljoni, Pionir).

Uz nesebičnu donaciju i podršku kompanija „Pons“ iz Čačka i „PIP fud grup“ iz Novog Sada, po originalnoj recepturi Manastira Hilandara, u širokoj distribuciji će se naći Monaški hleb, od čije će se prodaje odvajati sedam dinara po vekni za dobrotvorne poduhvate Udruženja TEOFIL 1198.

Monaški  hleb možete pazariti u sledećim marketima: Dis, Maxi, Tempo, IDEA, Roda, Univereksport, Gomex…

Ostavite komentar