Sport

Naš golman karijeru nastavlja u Nepalu

STEFAN ČUPIĆ očekuje da će se probiti na tržište Azije!

386pregleda

Našoj redakciji javio se golman STEFAN ČUPIĆ koji je želeo da podeli radosnu i neobičnu vest o svojoj novoj fudbalskoj avanturi.

“Tokom letnjeg prelaznog roka sam bio na ivici potpisivanja ugovora sa dva grčka drugoligaška kluba, ali nažalost, zbog nekih neočekivanih okolnosti, to se nije ostvarilo. Ponude iz Srbije, nažalost, nisam dobio, što zaista nije moguće ako se ima u vidu dosadašna karijera. Ipak, nisam gubio nadu i verujem da je sudbina želela da me odvede u potpuno novi fudbalski svet. Nedavno sam poslao svoj CV u nekoliko klubova u Nepalu i dobio sam dve ponude. Međutim, jedna me  je posebno privukla, a to je ponuda od sportskog direktora gospodina Christiana Inoze. Razgovarao sam sa španskim trenerom Oriolom Segurom koji mi je izneo ambicije i stil igre koji planira da forsira. To me je zaista oduševilo, kao i prilika da se probijem na azijsko tržište. Fk Jhapa igra u ligi koja traje samo dva meseca i sistem takmičenja je jednokružni, što je fantastično jer ću opet biti slobodan tokom zimskog prelaznog roka”, kaže golman STEFAN ČUPIĆ.

Inače, košarka je Stefanu omiljeni sport i ne propušta utakmice KK Partizan Mozzartbet – a. Uzora je imao u Siniši Mihaloviću i Savu Miloševiću.

“Prvi dres koji sam nameravao da kupim 2000. godine, na našem poslednjem evropskom prvenstvu, bio je dres Save Miloševića. Međutim, otac mi je kupio dres sa brojem jedanaest Siniše Mihajlovića i tako je krenula ljubav prema slobodnjacima. Oduvek sam ih vežbao sa podignutom kragnom nalik Siniši. Selektor BiH mi je bio direktor u reprezentaciju U19 kada smo osvojili EP u Litvaniji. Imao sam čast da ga upoznam i kažem da sam zbog njega počeo da igram fudbal”, konstatuje STEFAN ČUPIĆ.

Đurđe M.

 

Ostavite komentar