Sport

Nenad Nerandžić: Nećemo istaći belu zastavu u Baru

Krilni centar Čačana naglašava da se tim neće unapred predati

644pregleda

U vrlo kratkom vremenskom razdoblju Mornar i Borac će odigrati i drugi meč u ABA ligi. Jedina razlika u odnosu na nedavni duel u Čačku jeste što će naredni okršaj biti odigran u Baru (subota, 21 čas, Arena Sport 4).

Krilni centar Borca Nenad Nerandžić naglašava da se ove nedelje ekipa nalazi u paklenom ritmu.

,,Imali smo tokom ove sezone zaista duge pauze, koje su nas veoma ometale i onemogućavale da tempiramo formu na pravi način. Ali sada se dogodilo da u sedam dana igramo već treći meč. Dva teška i važna gostovanja su nam zapala, prvo Ciboni koje smo već realizovali. Doduše negativno, jer smo izgubili u egal završnici“, zastao je košarkaš Čačana, a zatim nastavio:

,,Bilo kako bilo, utakmicu u Zagrebu moramo što pre zaboraviti, jer nam sledi duel u Baru protiv Mornara, ekipe protiv koje smo igrali i koja nas je pobedila relativno skoro u Čačku. Rivala dobro poznajemo i jasno nam je da je jedan od najboljih u ABA ligi, što je već dokazao. Neću pogrešiti ako kažem da Mornar trenutno igra možda i najbolju košarku, ako zanemarimo poraz od Crvene zvezde. Neće nam biti ni malo lako. Ali sigurno je da nećemo istaći belu zastavu u Baru“, završio je Nenad Nerandžić.

Piše: Nikola Minović

Foto: Sava Gucunski

Ostavite komentar