MozzartPet na pet

PET NA PET – Anja Pavićević: Mornar iz Bara i Partizan su u mom srcu

68pregleda

Mlada glumica, sportski uzor pronašla je u Nikoli Vučeviću, čoveku koji je svojim radom dospeo u NBA, a iz sveta glume njenu naklonost zaslužili su Žarko Laušević i Mirjana Joković

Film “Ime naroda”, reditelja Darka Bajića, nakon premijere na filmskom platnu, nedavno je prikazan na RTS – u. Uz legendarnog Ljubomira Bandovića, koji tumači ulogu Svetozara Miletića, svoj veliki talenat dokazala je Anja Pavićević koja igra Milicu Miletić, ćerku Svetozara MiletićaAnja smatra da je za vreme snimanja, od profesora Darka Bajića, naučila da je gluma posao, a ne život. Da glumu treba voleti, igrati se i da tek tada dolazi magija glumačkog poziva. Međutim, naša glumica mogla je otići sasvim drugim stazama jer se uspešno bavila baletom, gimnastikom i plivanjem. Pošto je rođena u Baru, i obzirom da je ćerka predsednika Mornara Đorđija Pavićevića, mogla je da uplovi u košarkaške vodeTo se nije desilo, ali Anja navija za Mornar i Partizan. Imala je uzore u Nikoli Vučeviću i Žarku Lauševiću.

Sutra je mlada glumica učesnica u “Humanitarnom tiketu u podne”, a danas pogledajte zanimljive odgovore na naša pitanja:

1.Da li ste svojevremeno, kao dete, trenirali neki sport i koji?

“Od svoje treće godine bavila sam se klasičnim baletom mada neki smatraju da je to umetnost. I to je tačno, jeste umetnost, ali isto tako i sport, potreban je veliki fizičko – mentalni napor. Pored baleta išla sam na gimnastiku, plivanje i odbojku. Iskreno, sportovi sa loptom su mi slabija strana. I dalje se bavim baletom, ne klasičnim, ali modernim i džez baletom. I već nekoliko godina idem u teretanu četiri puta nedeljno”.

2.Ko vam je bio sportski uzor u tinejdžerskim danima, a koga ste voleli iz sveta umetnosti?

“Sportski uzor mi je Nikola Vučević, čovek iz mog rodnog kraja koji je svojim radom i podrškom svoje divne porodice dospeo u NBA! A iz sveta glume moji uzori su Žarko Laušević i Mirjana Joković”.

VIŠE NA MOZZART SPORTU:

https://www.mozzartsport.com/nekategorizovano/vesti/pet-na-pet-anja-pavicevic-mornar-iz-bara-i-partizan-leze-mi-na-srcu/380496

IZVOR: MOZZART SPORT

djurdje.mecanin@mozzartbet.com

Ostavite komentar