MOZZART SPORTPet na pet

PET NA PET – NIKOLA VUJOVIĆ:  Što sam stariji lopta mi sve više prija

Naš omiljeni glumac rado se priseti radijskih prenosa utakmica koje je pratio u porodičnom okruženju!

1.1Kpregleda

Jedno od ostvarenja koje nas je oduševilo poslednjih nedelja je film “Nečista krv – greh predaka”. Cela glumačka postava bila je na najvišem umetničkom  nivou pa tako i naš gost i sutrašnji učesnik u Humanitarnom tiketu u podne. Glumac Nikola Vujović briljantno je odigrao ulogu Ismail – bega i dao svoj pun doprinos da film pogledamo i drugi i treći put. Ipak, verovatno su i Vama posebno drage Nikoline uloge u filmovima “Kad porastem biću kengur”, “Potera za sreć(k)om”, ali i serijama “Moj rođak sa sela”, “Senke nad Balkanom”…Kao i većini glumaca posebno su mu bitne uloge u pozorištu, stalni je član Narodnog pozorišta, ali i uloga “super tate”.

Iz odgovora koje nam je dao Nikola shvatamo da u umetničkoj porodici Vujović značajno mesto pripada sportu.

1.Da li ste svojevremeno, kao tinejdžer, trenirali  neki sport i koji?

“Trenirao sam karate i košarku. Ipak sam mnogo bolji bio u šahu. Na nekom turniru u srednjoj školi uzeo sam II kategoriju. Nisam nastavio. Poslednjih godina utorkom uveče imamo termin za fudbal na koji veoma rado odem. Što sam stariji lopta mi sve više prija”.

2.Ko vam je bio sportski uzor, idol, u tinejdžerskim danima?

“Ne mogu da kažem da sam imao uzore ni u sportu ni u glumi. Sećam se nedeljnih radio prenosa fudbala koje sam slušao sa dedom, ocem i bratom i njihove fascinacije Draganom Manceom.  I sam sam bio oduševljen vožnjama Aertona Sene kada drugoplasiranog ostavi za čitav krug, Spad Veb je bio najniži NBA igrač koji je mogao da zakuca…”.

 3.Koji sportski klub nosite u navijačkom srcu?

“I deda je navijao, a i otac i brat navijaju za Partizan. Nema šta tu mnogo da se razmišlja”. 

4.Sportski događaj(i) koji je ostao u sećanjui koji ćete pamtiti celog života?

“Finale evropskog prvenstva u košarci 1997. godine i trojka Saše Đordjevića”.

5 Životni ili sportski moto?

“ Nemam ga”.

Bonus pitanje za našeg gosta: Šta u MOZZART – u  odigrati na utakmicu  koja dolazi iz Lige Konferencija, Partizan – Flora. Beograđani imaju pobedu u grupi “B”, gosti poraz. Nakon pobede nad Anortozisom crno – beli su remizirali u večitom derbiju pa dobili Mladost i Spartak bez primljenog gola.

“KMB 1- 1&3+”.

Mozzart Sport

djurdje.mecanin@mozzartbet.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar