Sport

Petar Radović odlazi iz Borca?

Najkorisniji kadet, u ligaškom delu takmičenja, Petar Radović, ima više dobrih ponuda da promeni čačansku sredinu!

533pregleda

Za Petra Radovića, između ostalog, u minuloj sezoni pisali smo da je izabran u petorku kadetskog takmičenja. Potom, da je bio najbolji strelac i MVP lige. Košarkaš Borac Mozzarta bio je najkorisniji igrač kadetske lige sa ubedljivo najviše datih poena (648), 136 asistencija i indeksom korisnosti, 696.

Takođe, pisali smo da je Petar Radović (16), minule sezone, sedeo i na klupi Borac Mozzarta na meču protiv Crvene zvezde. Petar je tu privilegiju zaslužio  zahvaljujući i sjajnim partijma koje je imao u dresu Mladosti.

Mladi košarkaš Borac Mozzarta rođen je 05.11.2007. godine. Svojim odnosom na treninzima, talentom i igrama koje je pružao i za KK Mladost zaslužio je da se nađe u rosteru prvog tima Borca. Inače, na prve dve utakmice, za seniorski sastav Mladosti, koji se takmičio u 1.MRL Zapad, mladi Radović postigao je 35 pa 30 poena.

Radović je nastupao, na kraju sezone 2023/24 i u KLS – u, a bio je kadetski reprezentativac Srbije na Evropskom prvenstvu koje je održano u Skoplju.

Petar je igrao na više frontova, što je očigledno bilo zapaženo, pa već sada ima više dobrih ponuda da promeni sredinu. Po svemu sudeći na potezu su čelnici Borac Mozzarta.

 

Đ.M.

 

Ostavite komentar