Humanitarni rad

Poštovani članovi, prijatelji i poštovaoci Udruženja Čačana u Beogradu,

175pregleda

Obratila nam se za pomoć naša sugrađanka Čačanka Svetlana Jeković. Svetlana je samohrana majka koja živi u Čačku sa svojim teško bolesnim sinom petnaestogodišnjim Slavišom Jekovićem. Slaviša boluje od paralize, teško se kreće i to samo uz majčinu pomoć, ne govori i ima jači oblik autizma. Zbog njegovih posebnih potreba majka Svetlana mu se potpuno posvetila pa iz tog razloga ne može da nađe stalno zaposlenje. Udruženje Čačana u Beogradu, zajedno sa gradom Čačkom i Centrom za socijalni radu Čačku, već duže vreme uključeno je u pomoć porodici Jeković.

Svetlana nam se obratila za pomoć pošto joj trenutno nedostaje novaca za hranu, Slavišine lekove, kao i pelene koje neprestano mora da koristi. Nedostaju sredstva i za plaćanje računa, redovne terapije, kao i ostale potrepštine za život. Nažalost, usled dugogodišnje naporne borbe za Slavišin život i njegova majka Svetlana takođe je obolela, pa su i njoj povremeno potrebni lekarski pregledi i terapije.

Pozovemo sve one koji mogu i žele da novčano pomognu malom Slaviši i njegovoj majci da novčane uplate izvrše na tekući račun Slavišine majke Svetlane:

Svetlna Jeković Tekući račun broj 340-0000032483334-08 Erste banka

S poštovanjem,
UDRUŽENJE ČAČANA U BEOGRADU

Ostavite komentar