Društvo

SBB započeo digitalizaciju Čačka

Projekat GIGA Srbija se nastavlja 

66pregleda

Beograd 20.6.2022 – SBBkompanija povodom jubilarnih 20 godina poslovanja završava najvažniji projekat ove godine -GIGA Srbija, kojim će digitalizovati svih 35 gradova u kojima pruža usluge i omogućiti svojim korisnicima još brži internet kao i EON TV platformu.Besplatan proces digitalizacije započet je u još tri grada–Subotici, Boru i Čačku.

Nakon završene digitalizacije i SBB korisnicima u ova tri grada, bez dodatnih troškova, biće dostupni ne samo super brzi internet, već i digitalna televizija na do tri TV uređaja, visok kvalitet slike i zvuka, još veća stabilnost servisa i druge napredne funkcije koje pruža EON platforma. U kompaniji sam od njenog osnivanja, dakle dve decenije i ponosna sam što ćemo baš u ovoj jubilarnoj godini završiti jedan od najvećih projekata do sada.“, rekla je Danijela Jovanovic, Menadžerka SBB prodajnog mesta.

Nakon završenog procesa digitalizacije i Subotica, Bor  iČačak će takođe postati GIGA gradovi, u kojimaće se brzine interneta u EON paketima povećati automatski. Korisnicima EON Premium paketa sa inetrnetom, televizijom i telefonijom biće dostupne internet brzine do 1 Gbps uz GIGA dodatak.

SBB kompanija je uložila preko pola milijarde evra u Srbiju i razvoj telekomunikacij asamo u poslednjih 10 godina. Iz kompanije su najavili i početak izgradnje 10 GIGA optičke mreže, čime će građani Srbije imati internet međunajbržim u Evropi.

EON paketi upola cene do kraja juna

SBB pozivasve one koji žele da postanu njihovi korisnici da do kraja juna iskoriste akciju EON paketa sa televizijom, internetom i telefonijom 15 meseci upola cene i uživaju u omiljenoj TV platformi u Jugoistočnoj Evropi, iskuse personalizovanu televiziju, EON Kids, gledaju omiljene TV sadržaje do 7 dana unazad na svim kanalima, i na svim uređajima, Video klubu sa preko 23.000 atraktivnih naslova, kao i digitalnoj telefonijii najbržem internetu.

PR TEKST

 

 

 

Ostavite komentar