Društvo

56. Disovo proleće u Beogradu

Ponedeljak 27. maja 2019. godine, od 18.00 časova,

918pregleda

Udruženje Čačana u Beogradu i Gradska biblioteka „Vladislav Petković Dis“ Čačak imaju tu čast da vas pozovu na poetsko-muzički program “56. Disovo proleće u Beogradu”. Program se održava povodom okončanja konkursa jedne od najdugovečnijih poetskih manifestacija, Disovog proleća u Čačku, i promocije laureata nagrada i objavljenih publikacija Gradske biblioteke „Vladislav Petković Dis“ iz Čačka u 2019. godini. Velika čast nam je što će u progmamu učestovati dobitnik Disove nagrade za 2019. godinu, pesnik Đorđo Sladoje iz Novog Sada. Ovo je prva godina da se ovaj poetsko-muzički program organizuje na ovaj način, a nadamo se da će ubuduće to postati tradicija.

“56. Disovo proleće u Beogradu” održaće se u ponedeljak 27. maja 2019. godine, od 18.00 časova, u prelepom ambijentu Matice iseljenika Srbije, Ulica Nušićeva 4/1, I sprat, Beograd (preko puta Terazijske Česme, ulaz pored Greenet kafea u Nušićevoj ulici

Učestvuju:

Đorđo Sladoje, pesnik i laureat Disove nagrade, dr Bogdan Trifunović, direktor Gradske biblioteke Čačak i manifestacije Disovo proleće, Olivera Nedeljković, urednica časopisa „Disovo proleće“, Marija Radulović, autorka izložbe sa katalogom posvećene laureatu Disove nagrade. Muzički program: Dunja Dragić, flauta.

Specijalni gost:  Profesor Boban Bijelić, harmonika.

Voditelj programa: Filip LJubojević

S poštovanjem,

UDRUŽENJE ČAČANA U BEOGRADU

 

Ostavite komentar