Ekonomija

Bavaria Team novi ovlašćeni Hyundai zastupnik

Prodajno - servisni Hyundai centar u Čačku!

376pregleda

ČAČAK, 23. maj 2023. – Kompanija Bavaria Team iz Čačka proširila je svoju delatnost i postala ovlašćeni zastupnik za prodaju novih i korišćenih Hyundai vozila, kao i za sve vrste servisnih usluga za teritoriju Čačka i okoline.

Višegodišnje uspešno poslovanje Bavarie Team i veliki broj zadovoljnih klijenata garantsu profesionalne usluge za sve nove Hyundai kupce.

Građani Čačka imaće priliku da se danasi sutra (23. i 24. juna) upoznaju sa Hyundai vozilima na gradskom trgu u Čačku gde će im naše stručne kolege dati sve informacije i upoznati ih sa mogućnostima kupovine, servisiranja i test vožnji.

Novi Hyundai prodajno-servisni centar nalazi se na adresi Ibarski put 30 u Prislonici.

  • Zahvaljujućiovomovlašćenomcentru, kupovina Hyundai vozilasada je dostupnija u ovomregionuZapadneSrbije, dokćevlasniciovihvozilasadaimatimogućnost da servisobave na komfornijinačin, uzušteduvremenainovcakojesu do sadaizdvajaliodlazeće u ovlašćeneservise u drugegradove – navodeizkompanije Bavaria Team.

Ovlašćeni servis svojim klijentima nudi usluge redovnog i vanrednog servisa, dijagnostiku, mehaničarskeradove, limarijsko-farbarskeradove, podešavanjegeometrijetrapaizamenugumauzgarancijuoriginalnihdelova, stručnoobučenoosobljeipristupačnecene.

Novi Hyundai centar je izgrađen po najvišim standardima i predstavlja garant sigurnosti, brzine usluge i profesionalnosti na koju su klijenti kompanije Bavaria Team navikli od 2015. godine do danas.

Kompanija Bavaria Team je članica OMR Grupe – sistema uspešnih kompanija koje već dve decenije posluju na tržištu Srbije i regiona u oblastima automotiva, osiguranja, lizinga, flotnog menadžmenta i nekretnina.

 

Ostavite komentar