Sport

ĐORĐE MIĆIĆ: Želimo da se pokažemo pred domaćom publikom, jer je ona to zaslužila!

Čačak 94 Quantox – OKK Novi Pazar (petak, 17:00, Dvorana kraj Morave)

333pregleda

U okviru 29. kola AdmiralBet Košarkaške lige Srbije tabor Čačka 94 Quantox imaće priliku da dočeka kolege iz OKK Novi Pazar (petak, 17:00, Dvorana kraj Morave).

Đorđe Mićić, trener čačanske ekipe, ističe da tim želi da se pobedom oprosti od domaće publike.

„Uradili smo dosta dobrih stvari u prethodnom periodu. Ali pred nama je još jedna utakmica, poslednja na domaćem terenu. Očekuje nas duel protiv Novog Pazara, koji se nalazi u dobroj formi. Ekipa je dobro selektirana, ima dosta iskusnih igrača, a u poslednjih pet kola četiri puta je slavila. Ipak, želimo da odigramo najbolje što u ovom trenutku možemo. Želimo da se pokažemo pred domaćom publikom, jer je ona to zaslužila. Hvala Čačanima na svemu, a nadam se da će biti uz nas u petak“, rekao je Đorđe Mićić.

Vuk Gugović, igrač Čačka 94 Quantox, potencira želju da se poslednja utakmica u Dvorani kraj Morave okonča slavljem.

„Želim da naglasim da je predstojeća utakmica poslednja koju ćemo igrati kod kuće u ovoj sezoni. Zbog toga želimo da što više ljudi dođe u halu da nas podrže. Želimo da ostvarimo još jedan trijumf i da se oprostimo od sezone kako treba“, smatra Vuk Gugović.

Trej Pulijam, Amerikanac u redovima Čačana, naglašava da ekipa želi da obraduje svoje navijače pobedom.

,,Nadam se da ćemo u petak moći da pobedimo. Dobar protivnik je pred nama, biće takva i utakmica, ali želimo da slavimo pred svojim navijačima“, kazao je Pulijam.

Tekst: Nikola Minović/Kablarnet.rs

Foto: Sava Gucunski

Ostavite komentar