Sport

KK Borac Mozzart i Mihailo Petrović sporazumno su prekinuli saradnju!

Završen je angažman dug nekoliko meseci...

577pregleda

KK Borac Mozzart i Mihailo Petrović sporazumno su prekinuli višemesečnu saradnju, sklopljenu tokom prvog dela sezone.

Naime, 20-godišnji plejmejker došao je u Čačak kada je sezona već počela, kako bi dodatno popunio mesto organizatora igre.

Ove sezone Mihailo Petrović je nastupio je na osam od ukupno 24 meča koje je čačanski tim igrao u jadranskoj ligi, a za to vreme je prosečno upisivao 3,4 poena, kao i 1,4 asistencije.

Reč je o plejmejkeru koji je u Čačak stigao iz Dunava, gde je bio na pozajmici. Inače, njegov matični klub je Partizan Mozzart Bet, a u Stare Banovce, baš kao i u Čačak, došao je na pozajmicu.

Inače, on je prošao kroz mlađe kategorije crno-belog kluba iz prestonice, a u pripremnom periodu je proveo vreme sa prvim timom. Međutim, zbog brojne konkurencije na pozicija organizatora igre, Mihailo Petrović je poslat u Dunav. U delu sezone u kom je igrao za navedeni klub u proseku je boravio na parketu 32 minuta, a beležio je 20,6 poena i 5,6 asistencija.

KK Borac Mozzart želi Mihailu Petroviću mnogo sreće i uspeha u godinama koje dolaze i srdačno se zahvaljuje na svemu što je uradio za prvi tim.

Tekst: Nikola Minović/Kablarnet.rs

Foto: FMP Meridian/Ivica Veselinov

Ostavite komentar