Film

Dragi naši pratioci,

288pregleda

Danas vam sa ponosom predstavljamo nove avanture naše omiljene Lesi! U filmu “Lesi – Nova Avantura” pratimo Flo i Lesi dok odlaze na farmu tetke Kozime u Južni Tirol. Na farmi susreću tetkino usvojeno dete Kleu, Henrija i rasel terijera Pipu. Međutim, kada se dogodi provala i Pipa bude ukradena, naša hrabra Lesi i njeni prijatelji kreću u potragu za lopovima.

U ovoj sinhronizovanoj avanturi glasove pozajmljuju talentovani Niko Mariška, Katarina Šitler, Justus von Donanji, Anete Frier i Ana Lucia Gualano. Režija je poverena Hano Olderdisenu.

Film ćemo prikazivati ponedeljak i utorak, 29. i 30. januara 2024, u velikoj sali u 18:00 časova.

Ali to nije sve što smo pripremili za vas! Posle Lesine avanture, imamo za vas film koji je sigurno scenario iz vaših snova. “Scenario Iz Snova” je misteriozna komedija i triler u kojoj pratimo život nezadovoljnog porodičnog čoveka Paula Metjuzza. Njegov svet se okrene naglavačke kada milioni ljudi počnu da ga viđaju u svojim snovima, ali ta “slava” brzo prerasta u noćne more. Glavne uloge tumače Nikolas Kejdž, Lili Berd, Džulijen Nikolson, Džesika Clement i Dejvid Klajn, a film je režirao Kristofer Borgli. Prikazivanje je u iste dane, 29. i 30. januara, ali u 20:00 časova.

Da bismo dodatno začinili kulturnu ponudu, želimo da vam predstavimo pozorišni kabare “Kao Da Sam Te Ponovo Sanjao” u produkciji Markfila iz Beograda. Ovaj kabare je prelepa kombinacija muzike i poezije, koja će vas osvojiti i ostaviti bez daha. Učestvuju naši talentovani glumci Vladan Savić i Kristina Savić, kao i članovi Pozorišta na Terazijama u Beogradu, uz pratnju pijaniste Filipa Savića. Kroz monologe, pesme i stihove najvećih srpskih i svetskih pesnika, poput K. Simolova, M. Bećkovića, Ž. Prevera, D. Maksimovića i drugih, ovo će biti jedan veče koje ne smete propustiti. Kabare će se održati 9. februara 2024. u velikoj sali, počevši od 20:00 časova.

Ulaznice su već u prodaji, po ceni od 1000 dinara.

Hvala vam što ste uvek uz nas i podržavate naš rad. Vidimo se na velikom platnu i u pozorištu!

Srdačan pozdrav,

Dom kulture Čačak ili Kulturni centar Čačak, kultura je važna!

Ostavite komentar