Ostalo

Gojković u Vardaru

243pregleda

Dragi navijači Vardara,

Imamo veliko zadovoljstvo da najavimo novo pojačanje u našem timu – Nemanju Gojkovića! Sa ponosom možemo reći da se Nemanja pridružuje crveno – crnoj porodici na poziciji centralnog beka. Ovaj srpski internacionalac dolazi iz Izraela gde je proveo poslednje tri godine igrajući za tim Bnei Herclije.

Gojkovićev dolazak sigurno će pojačati konkurenciju na bekovskoj poziciji i omogućiti nam rotaciju igrača tokom mečeva. Nemanja će nositi broj 25, koji koristi na terenu, s obzirom da je rođen 25. januara. Imali smo priliku da ga vidimo u akciji na Mediteranskim igrama u Taragoni 2018. godine, predstavljajući reprezentaciju Srbije.

Nemanji Gojkoviću je velika čast i obaveza da nastupa za Vardar. Kao klub sa bogatom tradicijom i uspehom, predstavlja nam čast što je prihvatio naš poziv. Verujemo da će svojim talentom i posvećenošću pomoći timu u osvajanju novih trofeja. Nemanja je već izrazio svoje uverenje da ćemo zajedno uspeti u ostvarenju naših ciljeva.

Ovo nije jedino novo pojačanje za prolećnu sezonu, imamo još jedno međunarodno angažovanje o kojem ćemo vas uskoro obavestiti. Sigurni smo da ćemo na ovaj način dodatno unaprediti naš tim i ostvariti naše visoke ciljeve.

Dobijanjem Nemanje Gojkovića, ne samo da smo dobili kvalitetnog igrača, već i trenera koji će se pridružiti našem stručnom timu. Njegove ljudske osobine su jednako važne kao i sportske veštine, jer želimo da u našem timu imamo igrače koji će zadovoljiti naše zahteve.

Hvala vam što ste uvek uz nas i podržavate naš tim. Uvereni smo da zajedno možemo postići velike uspehe!

Vaš Vardar.

Foto: RK Vardar

Ostavite komentar