Humanitarni radMozzart

 Humanitarni tiket u podne: DRAGAN VUČELIĆ tipuje za pomoć srpskom timu na međunarodnom takmičenju u Mađarskoj

Spiker, radijski i televizijski voditelj očekuje plemeniti dobitak od 134.400 dinra!

166pregleda

Dugogodišnji spiker, radijski i televizijski voditelj Dragan Vučelić danas će biti plemeniti kladilac u Mozzartovom Humanitarnom tiketu u podne. Vučelić je radio na radiju i na televiziji i simbolizuje bogatstvo svojih kreativnih mogućnosti i jedinstvo RTS – a.

Privlačnost glasa, ozbiljnost i sugestivnost interpretacije, akcenatska preciznost, pravilna dikcija i artikulacija, dobar stil, ubedljivost osobe kojoj se veruje, osobine su našeg gosta.

Vučelić je rođen 1974. godine u Podujevu. Diplomirao je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Prištini. Radio je više od deset godina kao spiker – voditelj na prvom i drugom programu Radio Beograda. Od 2014. godine radi u kulturno – umetničkom programu Televizije Beograd kao voditelj “Kulturnog dnevnika”.

Dobitnik je “Zlatnog prstena” Kulturno – prosvetne zajednice Srbije za 2016. godinu. Nagrada je ustanovljena 2014. godine i nosi ime prve lektorke Radio – televizije Beograd Radmile Vidak.

Prvi glumački nastup imao je u seriji “Porodično blago” u kadru sa Batom Živojinovićem, kasnije je igrao u Nemanjićima, seriji “Kralj Petar Prvi”…

Kao narator se pojavljuje u više ostvarenja, a svoju sportsku crtu potvrđuje dobrotvornim tipovanjem za Mozzart Sport. Danas će imati težak zadatak da nastavi niz producenta Gorana Bjelogrlića koji je juče sastavio prolazni humanitarni tiket.

Startujemo iz Holandije 2, KAMBUR – AJNDHOVEN.  Gosti nastupaju bez šestorice igrača, a kod domaćih pod znakom pitanja su petorica fudbalera. Kambur se bori za ulazak u elitu, a rival za bolji plasman. Posle dva nerešena rezultata Ajndhoven je poražen na poslednje dve utakmice. U poslednjih devet duela Kambur ima šest trijumfa i tri remija. Međusobni skor je 11:8:10.

“Gol, gol, uz tri plus”.

Više na sledećem linku:

https://www.mozzartsport.com/nekategorizovano/vesti/humanitarni-tiket-u-podne-dragan-vucelic-tipuje-za-pomoc-srpskom-timu-na-meunarodnom-takmicenju-u-maarskoj/382248?fbclid=IwAR0OmL49FQqIscL70BIs2jxboDovcoSSYDfEN0YQoZrniE_vTsPBnm1Btm4

Izvor: MOZZART SPORT

durdje.mecanin@mozzartbet.com

Ostavite komentar