Humanitarni radMozzart

HUMANITARNI TIKET U PODNE: RADE MARJANOVIĆtipuje za Filipa Ivezića koji boluje od slabovidosti, SMS na 5757

Srpski glumac, veliki umetnik, očekuje potencijalni dobitak od 116.700 dinara!

547pregleda

Kraljevčanin, Kragujevčanin ili Beograđanin svakako je svetski čovek i naš današnji plemeniti kladilac. Šira javnost ga je zavolela preko uloga u serijama “Bolji život”, “Porodično blago”, “Stižu dolari”, “Bela lađa”, “Junaci našeg doba”, “Zaboravljeni umovi Srbije”, “Vreme zla”…Veliki umetnik Rade Marjanović znao je da kaže:
“”Boem je čovek slobodnog duha koji ima bogat unutrašnji i emotivni život. Boemstvo nije pijanstvo. Kada čovek ume da se raduje i živi, ali i pobedi zlo koje je oko njega, onda je on boem. Moto celog mog života našao sam u stihu. ‘Mislim da sam uspeo da pomirim u sebi rokersko srce i tamburašku dušu’. U glumačkoj profesiji morate da postanete poznati kako biste lakše doveli publiku u pozorište. Često sam putovao po Srbiji, a nakon predstave ‘Dobrodošli u kabare’, sa Tanjom Bošković i Snežanom Savić, kada su izmamili sijaset osmeha i aplauza, pristao je da buda Mozzartov dobrotvorni kladilac.

Sve na Mozzart Sportu:

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/humanitarni-tiket-u-podne-rade-marjanovic-tipuje-za-filipa-ivezica-koji-boluje-od-slabovidosti/415106

 

 

Ostavite komentar