Humanitarni radMozzart

Humanitarni tiket u podne: Uroš Paunović tipuje za lečenje Nemanje Radojkovića

Čačansku Aveniju zamenio srpskom Atinom

511pregleda

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/humanitarni-tiket-u-podne-uros-paunovic-tipuje-za-lecenje-nemanje-radojkovica/434504

Mladi fudbaler iz Čačka, Uroš Paunović, parafirao je svoj prvi profesionalni ugovor. Klub u kome želi da se dokaže i izađe na veliku scenu je novosadska Vojvodina.

„Direktor omladinske škole Lala Duško Grujić posmatrao je moje partije i potom je stigao poziv iz Vojvodine koji sam naravno prihvatio. Parafirao sam profesionalni ugovor na tri godine. Trenutno sam u omladincima, radim sa trenerom Borivojem Filipovićem, ali očekujem, već ove zime, prekomandu u seniorski sastav. Čačansku Aveniju lipa zamenio sam Novim Sadom koji je divan grad za život. Vojvodina je pravi klub za razvoj mladih igrača“, kaže za Mozzart Sport Uroš Paunović.

Uroš je u Čačku trenirao u Borcu, Slobodi, pa ponovo Borcu, uz kraću pauzu.

„Trenirao sam jedino fudbal i za moj napredak zaslužni su treneri Mirko Radovanović i Sreten Lazović, popularni Kastro. Igram na obe krilne pozicije, a veliku zahvalnost dugujem treneru Radovanoviću, čačanskim klubovima, Dušku Grujiću i celoj Vojvodini. Inače, iz Čačka u Voši igraju još Čutović i Vukosavljević“, zaključuje perspektivni Uroš Paunović.

Nekada je Vojvodina slala igrače na kaljenje u Borac, Grujić, Dragićević, Prodanović, Ristovski, Drakulić, Aleksić, Dunđerski, Dragić…a sada, očigledno, igrači iz Čačka odlaze u srpsku Atinu.

Đurđe Mečanin

djurdje.mecanin@mozzartbet.com

Ostavite komentar