Humanitarni radMozzart

HUMANITARNI TIKET U PODNE: VASILIJE VASA MICIĆ tipuje za Institut za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije ,,Dr Vukan Čupić’’

Najkorisniji igrač Fajnal fora i MVP Evrolige očekuje plemeniti dobitak od 97.300 dinara!

98pregleda

Košarkaški kamp YUBAC ima tradiciju preko tri decenije. Međutim, ovogodišnji kamp bitno će se razlikovati od minulih. MVP Evrolige i najkorisniji igrač Fajnal fora Vasilije Vasa Micić postao je partner i suvlasnik kampa. Vasa je kao dete pohađao Yubac. Potom je bio demonstrator, promoter, a od ove sezone je i partner Yubac – a. Pre nego što krenemo u plemenito tipovanje Vasilije nam pojašnjava zašto je ušao u partnerski odnos sa Milanom Opačićem.

“Pošto sam odrastao na Kopaoniku kao dete sam godine proveo na kampu. Bio sam sve što ste kazali i došlo je vreme da zaokružimo priču. Imamo zajedničku želju da podignemo Yubac na još viši nivo. Cilj je da još neko dete, polaznik kampa, doživi košarkašku priču sličnu mojoj”, ističe Micić.

Što znači da postane jedan od najboljih igrača Evrope!

“Pre svega želim zdravu priču i ovde novac nije u prvom planu. Trudiću se da na Kopaonik dovedem i vrhunske kondicione trenere, obezbedim dobru opremu jer sa Adidasom imam ugovor preko deset godina, ali i da ja budem prisutan po dva, tri dana u svakoj smeni. Biće tu još inovacija, iznenađenja… Iskreno, razmišljam dugoročnije, ne čekam kraj igračke karijere da bih osmislio čime ću se baviti kad ‘okačim kopačke o klin’. Između ostalog, želim da sagledam da li sam za posao poput ovog”, zaključuje Vasa priču o Yubac – u i prelazi na plemenito tipovanje kao 2215. dobrotvorni kladilac.

Startujemo iz Kazahstana, Ordabasi – Kaspij. Bod deli rivale, a domaćin posle tri pobede ulazi u novi duel. Gost je poražen na poslednje dve utakmice, a da nije dao jedan gol. Na poslednjih pet međusobnih okršaja skor je 2:2:1.

“KMB I1-3&II1-3”.

SVE NA MOZZART SPORTU:

https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/humanitarni-tiket-u-podne-vasilije-vasa-micic-tipuje-za-institut-za-zdravstvenu-zastitu-majke-i-deteta-srbije-dr-vukan-cupic/424311

djurdje.mecanin@mozzartbet.com

Ostavite komentar