Sport

Lala od sinoć u hotelu “Palisad” sa “lalama”

Trener Nenad Lalatović preuzeo kormilo Vojvodine koja se priprema na Zlatiboru!

934pregleda

Nenad Lalatović sinoć je stigao u hotel Palisad na Zlatiboru, priključio se ekspediciji Fudbalskog kluba Vojvodina, i tako zvanično preuzeo ulogu šefa stručnog štaba Novosađana. Lala je po drugi put među “lalama” , a prvu izjavu dao je Mozzart Sportu.

“U svim klubovima davao sam maksimum. Taj trend nastaviće se i u Vojvodini. Voša je među tri naša najveća kluba. Mislim das am se vratio na mesto uspeha. Uvek sam govorio da sam najlepše trenersko vreme proveo u Novom Sadu. Nadam se da ćemo ostvariti rezultate kakve smo imali kad sam prvi put bio u Vojvodini”, kazao je Lalatović.

Vojvodina je bila veliko fudbalsko ime još u staroj Jugoslaviji, a iznedrila je veliki broj igračkih veličina.

“Iluzorno je pričati da je čast i zadovoljstvo biti na kormilu Vojvodine. Ne treba ni da kažem da ću davati 200 odsto svojih trenerskih resursa. Pred nama je veliki posao, rad…Minulu sezonu Voša je završila na osmom mestu, ali to nisu naše ambicije, moramo se vratiti među prva tri kluba u Srbiji”.

Ugovor ste parafirali na godinu dana.

“To je prvi dogovor i manje bitna stvar. Sad smo na Zlatiboru, pred nama je, ponavljam, ogroman posao. Nakon toga putujemo u Sloveniju gde ćemo odigrati pet kontrolnih utakmica i eto početka prvenstva. Cilj je da izađemo u Evropu, ali to ne mogu sam da ostvarim već uz pomoć igrača. Nadam se da će fudbaleri biti na potrebnom nivou i očekujem uspeh”, konstatovao je Lalatović.

IZVOR: MOZZART SPORT

Đurđe Mečanin

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com

 

 

 

Ostavite komentar