Sport

MARKO MARINOVIĆ: Cilj je ispunjen; ĐORĐE V. ĆURČIĆ: Čestitam saigračima i stručnom štabu na odlično odrađenom poslu!

Vršac – Čačak 94 Quantox 89:92 (27:26; 21:11; 18:26; 23:29)

583pregleda

U sastavu 28. kola AdmiralBet Košarkaške lige Srbije tabor Čačka 94 Quantox se prihvatio puta u Banat, gde je dočekan od strane domaćeg Vršca. Reč je o susretu od silne važnosti za čačansku ekipu, jer je trijumfom i matematički obezbedio svoje mesto u domaćoj ligi. Sa tom mišlju košarkaši iz grada na Moravi su igrali od prvog do poslednjeg minuta. A kada je stavljena tačka na meč, trud im se itekako isplatio, jer su pobedili rezultatom 89:92 (27:26; 21:11; 18:26; 23:29).

Marko Marinović, trener Čačka 94 Quantox, smatra da je treća deonica bila ključna za pobedu njegove ekipe.

,,Zahvalio bih se Vršcu na fer i korektnoj igri i poželeo bih ekipi i treneru Đokiću sreću u nastavku. A moram da čestitam i svojim momcima na fenomenalnom odgovoru u trećoj četvrtini. Mislim da smo na kraju zasluženo pobedili. Cilj je ispunjen, nadam se da smo ostali u ligi. Zahvalio bih se publici na fer i korektnom navijanju”, rekao je Marko Marinović.

Đorđe V. Ćurčić, mladi bek Čačana, ističe da je tim uspeo da ostvari svoj glavni cilj, a to je opstanak u KLS-u.

,,Čestitam Vršcu na dobroj utakmici. Mislim da je publika imala priliku da gleda jedan kvalitetan meč. Na kraju je pobeda završila u našim rukama. Još pre početka sezone smo zacrtali da je opstanak glavni cilj. To smo uspeli da ostvarimo dva kola pre kraja lige. Čestitam saigračima i stručnom štabu na odlično odrađenom poslu”, kazao je Đorđe V. Ćurčić.

Tekst: Nikola Minović/Kablarnet.rs

Foto: Sava Gucunski

Ostavite komentar