Uncategorized

NAGRADA ČAČKA 2024.

Najava biciklističke trke za NAGRADU ČAČKA 2024.

185pregleda

Biciklistički klub Borac prema kalendaru takmičenja Biciklističkog saveza Srbije organizuje biciklističku trku za Kup Srbije pod nazivom NAGRADA ČAČKA 2024 , u subotu 04.05.2024.godine.
Ovo je druga trku u okviru ovogodišnje Kupa Srbije u drumskom biciklizmu.
Kompletan program takmičenja održaće se selu Ježevica , na raskrsnici puteva Grujanske kose i Banjičkog puta gde će biti start i cilj.
Staza trke je kružna i ide lokalnim putevima u selima Ježevica i Banjica, Banjičkim putem do Banjičke zadruge, levo lokalnim putem ka Ježevici do Euro Beta( Marine Vodenice), levo uzbrdo do raskrsnice Grujanske kose i Banjičkog puta.
Start preve kategorije biće u 11.00 sati, a ostale kategorije startuju prema propozicijama koje Vam
dostavljamo. Program bi se završio oko 17.00 sati. U pomenutom intervalu saobraćaj za ostale učesnike biće obustavljen.


Posle prve trke u generalnom plasmanu seniora vode biciklisti iz Sombora kako pojedinačno tako i ekipno, dok su biciklisti Borca na drugom mestu. Ovo će biti lepa prilika za domaće bicikliste da pokušaju preuzeti vođstvo u Kupu Srbije. Raduje nov podmladak kluba koji je pobedio na prvom Kupu Srbije u Erdeviku u kategorijama dečaka do 9 i 11 godina, a  pred domaćom publikom imaće priliku da pokažu svoj potencijal.
Trka će imati međunarodni karater jer su svoje učešće najavili biciklisti iz Bugarske, Crne Gore, Hrvatske, Mađarske, Makedonije.

Sportski direktor, Dragan Dostanić.

Ostavite komentar