Muzika

NATURAL MYSTIC FESTIVAL – muzički rege festival u periodu od 21. do 23. jula

Deveti put za redom na Ždrebanu, izletištu u neposrednoj blizini Gornjeg Milanovca organizuje se muzički rege festival!

245pregleda

,,Ako vam reč Ždreban budi uspomene na sjajnu muziku, pozitivnu atmosferu, hiljade raspoloženih ljudi i nestvarno lepu prirodu onda znamo da je reč o jedinstvenom reggae festivalu“, kažu organizatori. Ovogišnji program obuhvata 20 izvođača i bendova iz sedam zemalja (Jamajka, Trinidad i Tobago, Italija, Švajcarska, Austrija, Gvineja, Srbija).

Natural Mystic festival je svojom pojavom 2014. godine predstavljao potrebno osveženje na reggae muzičkoj sceni, a danas predstavlja jedini reggae festival u Srbiji.

Za mesto festivala odabrano je izletničko mesto Ždreban nadomak Gornjeg Milanovca koje je poznato po divnoj listopadnoj šumi ispresecanoj potocima, kao i po čistom vazduhu. U vreme SFRJ Ždreban je bilo mesto poznato po tradicionalnim prvomajskim okupljanjima radnika i sindikata. Sa ovog čarobnog mesta održavanja Natural Mystic festivala puca i nezaboravan pogled na panoramu grada.

Ulaz na festival je besplatan, a organizatori su obezbedili i besplatan kamp sa tuševima za sve posetioce.

Apel za sve posetioce festivala je da ne unose piće, jer je festival besplatan i da na taj način pomognu organizaciju festivala. Pored toga, organizatori apeluju da čuvamo prirodu i Ždreban i da ga nakon festivala ostavimo lepšim nego što je bio.

,,Biti deo Natural Mystic festivala na Ždrebanu znači biti u skladu sa prirodom i muzikom, okružen dobrim vibracijama.“, je poruka organizatora.

Ostavite komentar