MozzartPet na pet

PET NA PET – NIKOLA KOLJA PEJAKOVIĆ: Mi, Srbi, ne treba da se delimo, i treba da promenimo imena timovima koji nas dele, Zvezdi i Partizanu

Glumac, muzičar, scenarista i reditelj ne voli način na koji je sport danas organizovan jer se sve vrti oko para i interesa!

1.15Kpregleda

Nakon srednje likovne škole završio je pozorišnu režiju na FDU u Beogradu. Kao glumca Nikolu Pejakovića  obožavamo u ostvarenjima “Mi nismo anđeli”, “Složna braća”, “Lepa sela, lepo gore”, “Crni Gruja”, “Meso”, “Južni vetar”, “Kosti”…Verujemo da ćemo zavoleti film “Nebesa” u kome igra Belog Maga. Kolja je radio na scenariju Lepih sela, Roda, serija “Meso” i “Kosti”…

Sa bendom “Kolja i smak belog dugmeta” snimio je dva albuma. Izvodi pesmu “Divna” u seriji “Senke nad Balkanom”.

U nedelju će sjajni Nikola Pejaković Kolja sastaviti Humanitarni tiket u podne i potencijalni dobitak usmeriti za Srpsko Sabranje Baštionik. Ko može da pomogne Baštionik donaciju može da uplati na žiro račun: 567 – 2412700 – 0282 – 31.

Sada pogledajmo Koljine odgovore za Mozzart Sport.

1.Da li ste svojevremeno, kao dete, trenirali  neki sport i koji?

“Jesam, kratko, fudbal”.

2.Ko vam je bio sportski, glumački, uzor, u tinejdžerskim danima?

“Imao sam uzore iz sveta muzike, slikarstva, drame… Ali, to nisu bile poznate ličnosti, već ljudi čiji rad sam cenio i iz čijeg rada sam učio”. 

3.Koji sportski klub nosite u navijačkom srcu?

“Ne volim način na koji je sport danas organizovan. Sve se vrti oko para i interesa. Mi, Srbi, ne treba da se delimo, i treba da promenimo imena tim timovima, Zvezdi i Partizanu, i da im damo neka nova imena. Ne smemo dozvoliti svađe i deobe, i to još pod komunističkim znamenjima. Navijači su važan deo društva i treba da stanu pod Hristov barjak, srpski barjak, a ne da se dele između sebe”.

4.Sportski događaj(i) koji je ostao u sećanju i koji ćete pamtiti celog života?

“Zvezdinu pobedu u finalu Kupa u Bariju”.

5 Životni ili sportski moto?

“Nemam moto”.

 Bonus pitanje za našeg gosta: Šta u MOZZART – u  odigrati na utakmicu koja dolazi iz Evrolige, u 19.00 sati sastaju se BASKONIJA i BAJERN. Bavarci imaju četiri pobede više od domaćih. Tim nekadašnjeg trenera Partizana ima niz od šest pobeda. Isto se može konstatovati za Baskoniju. Međusobni odnos je 3:2, a poslednju pobedu ostvarili su Nemci sa 77:66. Trijumf je od velikog značaja za oba tima, Bejernu bi pobeda donela prednost domaćeg terena dok Baskonija želi da uđe među prvih osam ekipa. Trener domaćih Duško Ivanović uzda se u učinak Giedrajtisa i Polonare, a Trinkijeri, pre svega, u našeg Vladu Lučića, zatim Boldvina i Rejnoldsa.

“Probajte jedinicu u hendikepu sa minus 7.5”.

IZVOR: MOZZART SPORT

djurdje.mecanin@mozzartbet.com

 

 

Ostavite komentar