Humanitarni radMozzart

Završena je humanitarna aukcija potpisane slike najtrofejnijeg trenera Starog kontinenta

Vlasnici čačanskog Caffea “Žoc” novac, 195.110 dinara, prikupljen na aukciji doniraju za lečenje devojčice Nađe Đerović!

771pregleda

Humanitarna aukcija koju je organizovao čačanski caffe “Žoc”, koji je poneo ime po najtrofejnijem treneru Evrope Željku Obradoviću, i u kome možete degustirati originalno Žoc pivo, završena je sinoć u 19 sati10 minuta. Pobednik aukcije je Goran Bojović, koji je delo nastalo na (canvas) slikarskom platnu, a rad je autora Vladice Milovanovića Vlajsa, kupio je po ceni 195.110 dinara.

Napomenimo da novac ide za lečenje četvorogodišnje Čačanke Nađe Đerović koja boluje od cerebralne paralize. Nađina majka Milica Đerović, u telefonskom razgovoru, zahvalila se svima koji su učestvovali u plemenitoj akciji.

Svi koji su u mogućnosti mogu pomoći slanjem SMS poruke 946 na 3030.

Dakle, trofejni trener je potpisao jedno platno koje se nalazi u caffeu “Žoc”.  Suvlasnici caffea Aleksandar Denić, Nedeljko Mandić, Milorad Vesković i Dragan Biska Albić želeli su da na aukciji prodaju rad, a prikupljeni novac doniraju za lečenje bolesne dece.

“Najveću ponudu dao je Čačanin koji živi u Torontu i jedan je od najuspešnijih Srba u Kanadi. Reč je o Goranu Bojoviću, na aukciji Goran –1206, velikom patrioti. Maloj Nađi potrebna je pomoć, nedostaje još novca, a mi ovde nećemo stati. Planiramo još jednu aukciju za Nađu i porodicu Đerović koje ćemo rado ugostiti u našem objektu”, kaže Dragan Albić.

Da podsetimo, Željko Obradović je trener koji je u Evroligi osvojio devet titula. Sa Partizanom, Huventudom, Realom, Fenerbahčeom i pet sa Panatinaikosom. Reprezentaciju Srbije doveo je do evropskog i svetskog zlata, a broj klupskih trofeja iluzorno je nabrajati. Nadamo se da će Žoc na kraju ove sezone preuzeti novi klub i osvojiti desetu titulu u Evroligi.

https://www.limundo.com/kupovina/Humanitarne-akcije/HUGE-Media/Potpisana-slika-Zeljka-Obradovica/100215293

IZVOR: MOZZART SPORT

djurdje.mecanin@mozzartbet.com

 

Ostavite komentar