Humanitarni radMozzart

HUMANITARNI TIKET U PODNE: BRANKO KOPRIVICA tipuje za Udruženje “Snaga porodice”, Novi Sad

Poznati muzičar očekuje plemeniti dobitak od 147.500 dinara!

230pregleda

Za Mozzart Sport i Mozzartov “Humanitarni tiket u podne” naš današnji gost i plemeniti kladilac Branko Koprivica je kazao da su “Rogati” nastavili svoj muzički put, na osnovama koje je, u suštini, utemeljio Aleksandar Banjac. Popularni Kopriva je dodao da je Banjčev životni moto bila “ljubav prema ljudima i potreba da se ona širi”. U našem i njegovom slučaju kroz muziku.

“Nedavno smo iz svoje kuhinje izbacili tri kompozicije koje su stvarane u vreme ‘Tri Rogata’ dok je Baki kormilario nasim brodom. Osetili smo potrebu da se to putovanje i ostvari Aleksandru u čast. Zajedno smo saradjivali sa mnogim pevačima i umetnicima i iz svega učili i primenjivali nova iskustva u svom radu. Naše zajedničko putovanje nažalost se prekinulo njegovim iznenadnim odlaskom. Kako ljubav nema kraj, a i život nije samo puko obitavanje na ovome svetu tako je naša relacija samo ekspandirala u univerzumskom smislu. Verujem da Banjac čuje ono što mi sviramo i da i dalje rukovodi. Svakako ‘Rogate’ čeka muzička avantura jer već ove nedelje izlazi singl ‘Rogatih’ sa Dženanom Lončarevićem i nadam se da ćete uzivati u našem izvođenju”, ističe Branko Koprivica i startuje sa dobrotvornim tipovanjem uz napomenu da ih možemo čuti i videti na redovnim nastupima. Utorkom u Novom Sadu, ‘Nacionalna Klasa Vojvodina’ i sredom u Beogradu, ‘Lavash’.

Prva utakmica dolazi iz Serije “A”, SAMPDORIJA – EMPOLI. Klub iz Đenove ima 17 poena, gosti 38. Domaći na poslednje tri utakmice nisu postigli gol, a primili su devet. Empoli je dobio svoja dva poslednja meča i u januaru je slavio sa 1:0. Veće kadrovske probleme ima putnik za Seriju “B”.

“KMBI1-3&II1-3, za kvotu 1.95”.

Od 21.00 sat sastaju se na Ostrvu, LESTER – LIVERPUL i na Pirinejima BETIS – RAJO VALJEKANO. Redsi su na koti 62, Lisice imaju 30 poena. Fulam je sa 5:3 dobio Lester dok Liverpul ima šest trijumfa i dva remija u nizu. Poslednja dva okršaja okončana su sa 2:0 i 2:1 za Liverpul. Klub iz Sevilje ima 52 poena dok Rajo je prikpio šest bodova manje. Atletik je poražen od Betisa, Valjadolid od Valjekana. Poslednji okršaj dva sastava okončan je trijumfom Betisa sa 2:1. Domaćima izostaje jedan igrač.

“U Engleskoj igram DŠ 1X dok u Sevilji očekujem UG 3+”.

Poslednja stanica nam je Portugalija, ESTORIL – AROUKA. Domaći se bore za opstanak, a gosti su solidno plasirani. Boavista je sa 1:0 dobila Estoril, Porto istim rezultatom goste kojima nedostaju četvorica igrača. Dve poslednje utakmice dobili su gosti.

“KMB 1X&0-3”, zaključuje dobrotvorno tipovanje Koprivica koji je trenirao karate, plivanje, odbojku, košarku i tekvondo u periodu od osnovne škole do fakulteta.

“Najvise sam se zadrzao na košarci i tekvondou. Danas sam u streljačkom sportu, praktično streljaštvo – IPSC i aktivan sam koliko mi obaveze dozvoljavaju. Voleo sam Brus Lija, Medžika, Džordana i Tajsona”.

Za omiljenu rečenicu Kopriva bira devizu iz Alan Forda:

“Ako kanis pobediti, ne smeš izgubiti. Koliko god blesava i banalna ‘poslovica’ iz Alan Forda, očigledno je da nema drugačijeg načina da se sagleda motiv pobednika. Gubitnik biti nije opcija, mada ukoliko gubitnik uči iz grešaka može biti pobednik”.

Naravno, naš gost navija za Leotaru svim sportovima.

“Što se tiče ostalih klubova i sportova pratim klubove u kojima igraju naši igrači. Sada u NBA ligi, naravno, navijam za Denver. U fudbalu mi je omiljeni klub u kome igra Dušan Tadić mada slabo pratim rezultate, ali volim da igram PES. Obavezno biram tim u kome igra Tadić. Od sportskih događaja, koji su mi ostali u sećanju, pamtiću uvek izgubljenu utakmicu Jugoslavije protiv Argentine.  Na penale i tada sam dobio prvu sedu sa 16 godina, aha-ha-ha. Mislim, da smo tada pobedili ne bi bilo rata u SFRJ, ne znam zašto tako mislim”, ponovo se nasmejao naš plemeniti gost.

Pošto su postali dobitni Mozzartovi humanitarni listići glumca Marka Gvera, strelca Damira Mikeca, košarkaša Nikole Kalinića, 3×3 šampiona Marka Brankovića, predsednika OSS Zorana Gajića, poznate voditeljke Nataše Miljković, odbojkašice Ane Brđović, košarkaša Danila Tasića i Milan Bigović postao je pobednik. U Mozzartovoj plemenitoj akciji 388. u nizu. Bila je subota kada smo imali 2.500. izdanje Mozzartovog Humanitarnog tiketa u podne. Učesnik je bio glumac Boris Milivojević, tiket nije bio dobitan, ali je naš menadžment doneo odluku da 2.500. dobrotvorni listić nagradi sa 25.000 dinara.

Trenutno, ukupna MOZZAROVA donirana suma u Humanitarnom tiketu u podne iznosi preko 28 miliona, tačno 28.876.509 dinara.

Kada je Mozzartov humanitarni rad u pitanju učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali veći broj inkubatora srpskim porodilištima, potom respiratore… Takođe, bili smo, a i trenutno smo, naslovni sponzori KK Partizan, KK Borac, potom FK, RK i OK Vojvodina, FK Željezničar iz Sarajeva, FK Velež, FK Spartak iz Subotice, FK Radnički 1923, FK Napredak, FK OFK Beograda. Beting partneri smo KSS – a, OS Srbije, FSS – a, RSS, FK Crvena zvezda, KK Partizan, Mozzartbet Super lige Srbije…U međuvremenu, Mozzart je osnovao fondaciju kao krunu društveno odgovornog rada svake kompanije. Fondacija će omogućiti još širi spektar društveno odgovornih akcija pod sloganom „Naš pogled srcem“.

Doniramo sportsku opremu manjim klubovima, pomažemo UDUS, a u akciji “Sto terena za jednu igru”, obnovili smo preko 90 košarkaških igrališta. Jedan od poslednjih terena, 91. po redu, kod Arene, poneo je ime velikog Dušana Dude Ivkovića. Nedavno je Mozzart otvorio novi teren (92.) u Kraljevu. Dobio je ime po Vasiliju Vasi Miciću! Čuvena Mozzartova akcija  nastavlja se otvaranjem 93. renoviranog igrališta, posvećenog kapitenu košarkaške reprezentacije Vladimiru Lučiću, ali i 94. obnovljenog terena u Novom Sadu koji se posvećuje našim zlatnim 3×3 basketašima. Maštali su stanovnici Žagubice da se košarkaška lopta zakotrlja i u njihovom mestu. Želje uz pomoć kompanije Mozzart postaju stvarnost i 95. teren u okviru društveno odgovorne akcije „Sto terena za jednu igru“ otvoren je u Žagubici. Sve zasluge idu Filipu Iliću koji je sastavio pobednički tiket u igri „Osvoji teren, budi pobednik“.

Podsećamo i na MOZZART – ove dobrotvorne kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara. To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Moka Slavnić, Marko Baćović, Radivoje Lale Bojičić,Vladimir Jocović, Goran Bjelogrlić, Nenad Nerandžić, Bojan Todorović, Momir Rnić, Milica Zarić, Dušan  Marković, Žarko Paspalj, Boris Pingović, Miloslav Samardžić, Vuk Saletović, Ivana Ilić, Nina Radovanović, Damir Mikec, Predrag Kolarević, Petar Grašo, Strahinja Rašović, Stefana Veljković, Predrag Kolarević, Đorđe Pejak, Ivana Katanić, Dušan Čeganjac, Bianka Buša, Andrija Racić, Inspektor Blaža, Maja Zmaja Stojanović, Nikola Kalinić, Milorad Popović, Vedran Borovčanin, Milan Petrović, Aleksandar Todorović, Aleksander Sekulić, Lazar Marković, Vukašin Vule Mandić, Stefan Kovačević, Zoran Gajić, Faruk Hadžibegić, Nenad J. Popović, Petar Gajić, Lenče Kukić, Zorka Gojković, Milan Bigović i Nataša Miljković.

MOZZART – ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolele od malignih i retkih bolesti – ZVONČICA. Interesantno, za ZVONČICU je “prošao” drugi rekordni dobitak u MOZZARTOVOM  Humanitarnom tiketu u podne od 726.200, 00 dinara.

Tu su kompanijske donacije koje odlaze u BiH. Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Udruženje roditelja sa četvoro i više dece, Trebinje. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne! U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je utakmica odigrana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

Piše: Đurđe MEČANIN/ MOZZART SPORT

djurdje.mecanin@mozzartbet.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar