Humanitarni radMozzartMOZZART SPORT

Humanitarni tiket u podne: Goran Bogdan tipuje za Život – Udruženje građana za borbu protiv retkih bolesti kod dece

Sjajni glumac očekuje plemeniti dobitak od 176.400 dinara!

769pregleda

Filmski i televizijski glumac Goran Bogdan rođen je u Širokom Brijegu. Nakon srednje škole u Zagrebu paralelno je studirao na Ekonomskom i Saobraćajnom fakultetu. Akademiju dramskih umetnosti završio je 2012. godine. Srpska publika, ovog sjajnog glumca, upoznala je kroz likove Mustafe Golubića u seriji “Senke nad Balkanom”, Nikole Plećaša u “Bićemo prvaci sveta”.

Ipak, u potpunosti je izdominirao kao Nikola u filmu Srdana Golubovića “Otac”. Žiri FEST – a, Go­ranu Bogdanu  dodelio je nagra­du za na­j­bo­ljeg glumca.

Goran je više bio dete od knjiga i gitare. Kasnije, za potrebe uloga, počeo je da ozbiljno trenira. Tu se ‘navukao’, samo što ga je brzo pustilo, na veliku žalost. Na našu radost poznati glumac je današnji plemeniti kladilac koji je tipovanje započeo u Belorusiji, SLUTSK – SLAVIJA MOZIR. Domaći imaju niz od osam pozitivnih ishoda, najviše trijumfa. Gosti imaju poslednjih pet pozitivnih rezultata, četiri pobede. Međusobni skor glasi 5:4:0, uz najubedljiviju pobedu od 6:1. Poslednja dva meča okončana su podelom bodova. Gosti su minuli šampionat završili na osmom mestu, a domaći sa tri boda manje na jedanaestom.

“Ukupno golova od dva do četiri”.

 Našem umetniku uzor je bio Muhamed Ali kao neki nezemaljski lik, koji ga je inspirisao. Ostajemo u Belorusiji, BELŠINA – MINSK. Tokom priprema domaći su ostvarili skor od 4:2:2. Minsk je odigrao više kontrolnih utakmica uz skor 5:3:4. Minsku su pripala poslednja tri okršaja, a ukupni skor je 10:5:11. Minsk je pobeđivao sa 3:0, domaći sa 4:0.

“Golovi, očekujem tri plus”.  

 Bogdana fascinira požrtvovanost sportista, njihova želja i volja da se ide preko svojih i iza svojih granica izdržljivosti. To ga uvek inspiriše i hteo bi to da primeni na svoju glumu. Selimo se na afrički kontinent, u Angolu,  KALA – SPORTING. Međusobni skor je 0:5:2, uz napomenu da je Sporting dobio poslednji okršaj. Ipak, domaći imaju šest bodova više, uz napomenu da su slavili na tri od poslednje četiri prvenstvene utakmice. Gosti imaju poraz i remi na poslednjim duelima. Obično  mreže ne miruju kad igraju ova dva rivala.

“Očekujem od dva do četiri gola”.

Omiljeni sportski događaj našeg plemenitog kladioca desio se na tenisu, Vimbldon i Gorana Ivanišević, kada je imenjak podigao trofej. Tada je shvatio da poseduje i te kako navijačkog žara. Takođe, Goran poseduje plemenitost, empatiju pa će dobitak usmeriti ka udruženji “Život”, a da bi listić bio dobitan mora da pogodi tip i na četvrtom paru,  KUBANGO – AKADEMIKA. Gosti su bliži vrhu tabele sa suficitom od 16 bodova u odnosu na rivala. Kubango je u opasnoj zoni, nakon tri poraza uspeo je da upiše bod. Akademika je sa 2:1 izgubila svoj poslednji meč, ali je slavila u poslednja tri navrata nad današnjim rivalom.

“KMB X2&3+, za sjajnu kvotu ud 3.45”, konstatovao je Goran Bogdan čiji životni moto glasi:

“Pobeda i poraz u rukama su Bogova. Sve što možemo raditi je, boriti se. Zato slavimo borbu”.

I naša kompanija vodi borbu da pomogne svima kojima je pomoć potrebna. Podsetimo da trenutna donirana suma kompanije MOZZART, samo u Humanitarnom tiketu u podne, iznosi 14.808.789, 00 dinara.

Još nekoliko rečenica o našem društveno odgovornom poslovanju. Kompanija planira izgradnju Mozzart – eko parka kod Štark arene. Krenula je i nova akcija “Za duži životni vek – najduži tiket”. Svojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima, a plan je da kompanija donira novih dvanaest inkubatora. Bili smo generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. U Rektoratu nam je uručena specijalna zahvalnica za naročite zasluge za razvoj sporta na BU. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U akciji “Sto terena za jednu igru” obnovili smo i svečano otvorili tačno 82 košarkaška terena. Poslednje je otvoreno u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića.

Podsećamo i na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović i Aleksandar Simetrija Đorđević .I tako do 49 članova kluba od 100.000, 00 dinara.

MOZZART – ov  843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

U duhu misije “Budimo društveno odgovorni i u 2020. godini” kompanija MOZZART će i dalje donirati u zdravstvo, sport, humanitarne akcije, obrazovanje, kulturu, udruženja obolelih…

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Gorana Bogdana dobitak će biti doniran i za Dom za lica sa invaliditetom – Višegrad. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

IZVOR : MOZZART SPORT

djurdje.mecanin@mozzartbet.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar