Humanitarni radMozzart

Humanitarni tiket u podne: Goran Simov tipuje za pomoć bolnicama u Srbiji

Trener Sileksa očekuje plemeniti dobitak od 100.800 dinara!

988pregleda

 

Beograđanin Goran Simov je nekadašnji golman. Krenuo je iz Crvene zvezde preko Čukaričkog, Mogrena do niškog Radničkog gde se u potpunosti afirmisao. Potom su usledil sezone u Milicionaru, Obiliću, Sileksu, Vardaru…Gorana sada zatičemo kao trenera Sileksa. Naravno, prvo nam je opisao stanje sa virusom korona u Makedoniji.

 “Vreme provodim sa porodicom u kući. Pratim medije na kojima sve izgleda zastrašujuće, ali svojim očima ništa od toga nisam video. Takođe, slušam dve verzije situacije sa virusom, od toga da je korona opasna do nešto nije normalno sa Kovidom – 19. Obični ljudi poštuju preporuke i imam utisak da se u Makedoniji prepisuju mere koje se ustanove u Srbiji, ali sa dva dana zakašnjenja. Odluku šta će se dogoditi sa makedonskim ili srpskim prvenstvima doneće neko na višem nivou”, veruje Simov i samo zbog humanitarnog karaktera plemenitog listića prelazi na tipovanje.

 Krećemo sa utakmicama iz Belorusije, SLUTSK 2 – VITEBSK 2. Domaći imaju dve pobede i poraz, a gosti obrnuti učinak iz prva tri kola. U poslednjem meču Slutsk je poražen sa 4:0 dok rivali imaju dva poraza od po 4:0.

 “Biće golova, gg, uz četiri plus”.

 Dva sata kasnije igraju ŽODZINA 2 i ENERGETIK BGU 2. Domaći su upisali sva tri znaka, a rivali nemaju jedino pobedu. Na prve tri utakmice Žodzina nije palo više od dva gola. Energetiku je uvek dolazilo od dva do tri gola.

 “Tri plus”.

 Prelazimo u elitnu ligu Belorusije, NEMAN – BELSHINA. Međusobni skor je na strani domaćih, 11:10:2, uz najubedljiviju pobedu 5:2. Gosti su startovali sa tri poraza i jednim datim golom. Neman ima sva tri znaka, nakon poraza ostvario je trijumf pa je remizirao.

 “Od dva do četiri gola”.

 Prelazimo na simulaciju, NICA (SIM) – STRAZBUR (SIM). Najjače evropske fudbalske lige se nastavljaju, barem kada je reč o Mozzartovoj ponudi. Sada možete da se kladite na simulaciju mečeva koji su preostali da se igraju u stvarnosti. Rezultat i kretanje događaja na meču su simulirani i predstavljaju neki od 50.000 već odigranih pravih fudbalskih mečeva. Na primer, kladite se na meč između Juventusa i Lacija, a podaci su sa meča Vest Hem – Arsenal pre dve godine. Takođe, ovaj način igre omogući će vam da uhvatite neke sjajne kvote.

Na realnoj tabeli Nica ima tri boda više, a 7. marta dobila je Monako sa 2:1.

 “Mozzart šansa, domaćin će pobediti ili će voditi na poluvremenu”, kaže naš gost i dodaje.

 “Svestan sam da nastavak šampionata donosi niz problema. Konkretan primer je iz Sileksa u kome igra čak sedmorica srpskih fudbalera koji su se vratili u domovinu. Otišli su u karantin 14 plus 14 dana gde nisu potrčali u normalnim uslovima. Kad se vrate u Makedoniju biće nespremni, a očekuje ih nastavak prvenstva, pauzica, zimske pripreme…Teška misija za sve. Vardar je prvoplasirana ekipa, Sileks je na mestu broj dva ispred Škendije”.

Okrećemo se MOZZARTOVOM društveno odgovornom poslovanju. Naša kompanija, kao mnogo puta do sad, vodi borbu da pomogne svima kojima je pomoć potrebna. Poslednje informacije glase da će MOZZART srpskim bolnicama donirati deset respiratora, za kojima vlada velika potražnja. Deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama od 100.000 evra. Potom, besplatni paketi za penzionere po gradovima Srbije, od 100.000 evra, oko 6.000 paketa.

Top of FormBottom of FoSvojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima, a bio je plan da kompanija donira nove inkubatore. Bili smo generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. U Rektoratu nam je uručena specijalna zahvalnica za naročite zasluge za razvoj sporta na BU. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U akciji “Sto terena za jednu igru” obnovili smo i svečano otvorili tačno 82 košarkaška terena. Poslednje je otvoreno u čast legendarnog  Slobodana Pive Ivkovića.

U duhu misije “Budimo društveno odgovorni i u 2020. godini” kompanija MOZZART će i dalje donirati u zdravstvo, sport, humanitarne akcije, obrazovanje, kulturu, udruženja obolelih…

Mozzart ima 203 plemenita dobitnika u Humanitarnom tiketu u podne, a ukupna donirana suma iznosi 14.876.989, 00 dinara.

Podsećamo i na neke MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović i Aleksandar Simetrija Đorđević .I tako do 49 članova kluba od 100.000, 00 dinara.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Gorana Simova dobitak će biti doniran i za Udruženje roditelja dece i omladine sa posebnim potrebama “Sunce nam je zajedničko”,Trebinje. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

IZVOR: MOZZART SPORT

djurdje.mecanin@mozzartbet.com

 

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar