Sport

IVAN RADOVANOVIĆ: Izuzetno važna pobeda; RADENKO PILČEVIĆ: Veoma teška utakmica u svakom smislu!

Čačak 94 Quantox – OKK Beograd 84:73 (22:14; 21:15; 20:22; 21:22)

478pregleda

Sastav kojim od pre nekoliko dana ponovo rukovodi Ivan Radovanović uspeo je da na parketu Dvorane kraj Morave zabeleži novu, drugu pobedu u sezoni. Žrtva tima iz grada na Moravi bio je OKK Beograd, a na kraju susreta rezultat je glasio 84:73 (22:14; 21:15; 20:22; 21:22).

Ivan Radovanović, šef struke Čačka 94 Quantox, ističe važnost pobede nad OKK Beogradom.

,,Na prvom mestu želim da se zahvalim ekipi, koja je pozitivno odreagovala, skupila se kada je bilo potrebno i zabeležila izuzetno važnu pobedu. Ne samo zbog rezultata, već i načina na koji smo to uradili. Svaki igrač je izvukao maksimum svojih mogućnosti. Hvala publici i upravi, koja nam daje bezrezervnu podršku. Nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu”, rekao je Ivan Radovanović.

Kapiten ekipe Radenko Pilčević smatra da će klub uspeti da ostvari svoj ovosezonski cilj.

,,Veoma teška utakmica u svakom smislu, kako fizičkom, tako i psihološkom. Bili smo, i još uvek smo u teškoj situaciji. Ali uz ovakav rad, zalaganje i igru mislim da ćemo ostvariti cilj i biti sve bolji. Zahvalio bih se navijačima koji su došli da nas podrže, kao i upravi kluba, koja nam daje podršku svakog dana i nije prestala da veruje u nas”, izjavio je Radenko Pilčević.

U narednom kolu Čačani će gostovati ekipi Mladosti iz Zemuna. Taj meč je na programu sledeće subote.

Tekst: Nikola Minović/Kablarnet.rs

Foto: KK Čačak 94 Quantox

Ostavite komentar