Humanitarni radMozzart

IVO NAKIĆ tipuje za “Ženski centar Milica”

Legendarni košarkaš očekivao je plemeniti dobitak od 107.400 dinara!

603pregleda

Legendarni Ivo Nakić je prvo sa Cibonom (1985) osvojio Kup evropskih šampiona. Evropu je ponovo pokorio sa Partizanom, 1992. godine. Pored najprestižnijeg trofeja Ivo je bio nacionalni prvak sa Cibonom, “crno – belima”, osvajao je i Kup takmičenja. Bio je prvak Slovenije.  Igrao je fudbal u Rijeci. Trenirao je atletiku, u skoku u vis bio je prvak regije. Potom je izrastao i u osmom razredu definitivno prelomio. Košarka je bila njegov izbor.

 “Kića i Mirza su bili moji uzori. Zbog njih su svi počinjali da igraju basket. Gledao sam tu dvojicu velikana i želeo da budem kao oni. Moj otac je uticao da navijam za splitski Hajduk. ‘Bili’ su se voleli u celoj bivšoj Jugi. Organizovane su ‘bele noći’ u beogradskom Palasu, svuda…Za Hajduk su igrali fudbaleri, persone, poput Šurjaka, Žungula, Peruzovića, Buljana, Mužinića…”.

Da li možemo da Vas pitamo za oporavak sina Maria, izuzetno talentovanog košarkaša?

“Znate da je doživeo neugodnu povredu. Operisan je kod vrhunskog stručnjaka, sada se oporavlja i posmatra utakmice svog kluba. Igokea je baš prava sredina za njegov razvoj, a Mario na svakoj utakmici samo što ne ‘uskoči’ u teren. Toliko je željan košarke”, ističe Ivo Nakić i započeo je plemenito tipovanje.

Bolonja – Specija.

“ KI 1”.

Crvene zvezda – Partizan.

“Znate da je moje srce na strani Partizana, ali moramo biti realni. Teško je prognozirati ishode derbija, voleo bih da Partizan pobedi, da uđe u Top 8, ali igram na poene,  UP više (160.5)”.

Cvole – TOP Oss.

“UG 3+”.

Lorien – Ren.

“ KI 2”, završava tipovanje Ivo Nakić i dodaje:

Sa Cibonom sam pokorio Stari kontinent. Cibona je bila čudo, harala je Evropom, ali bio sam mlađi i nisam imao zapaženiju ulogu u uspesima tima. Osvojena titula sa Partizanom je bilo nešto drugo. Mislim da mi je taj dan u Istanbulu jedan od bitnijih u životu. Najbitnije stvari u životu su rad i posvećenost. Reč predaja ne postoji. Ako se tako pristupa sve dođe na svoje, sve se vrati. Ja sam živi dokaz ovoga što pričam”.

Kompanija Mozzart, samo kroz humanitarni tiket, donirala je tačno 27.688.458  dinara.

Piše: Đurđe MEČANIN/Mozzart Sport

 

Ostavite komentar