Ostalo

Zavrni rukave Čačak

Kreni - Promeni

427pregleda

Dragi ljudi,

https://peticije.kreni-promeni.org/events/?link_id=1&can_id=9be0d62ab875c62b1a7ab5052e252926&source=email-146-lokacija&email_referrer=email_1884790&email_subject=146-lokacija

Pre nekoliko dana smo vas pozvali da se i vi pridružite akciji Zavrni Rukave koja će se održati u subotu 22. aprila od 12-14h. Kao rezultat udruženih snaga mnogih udruženja, organizacija i pojedinaca sada je građanima Srbije dostupno čak 146 lokacija širom Srbije na kojima možemo zavrnuti naše rukave! Evo i gde:

Samo preko naše platforme preko 600 vas se prijavilo da učestvuje, što je zajedničkim naporima dodalo nekih 40-ak lokacija. Ali nije dovoljno da imamo lokacije! Sada nam trebate svi vi, da svako za sebe donese odluku i pojavi se na jednoj od ovih lokacija. Ponesite svoje rukavice, kese i idemo zajedno da očistimo našu zemlju korak po korak! Hvala vam što ste preuzeli inicijativu! 

U ta dva sata nećemo očistiti sve, ali ćemo još jednom dokazati da udruženi možemo šta god poželimo, a svi želimo čistiju i zdraviju Srbiju.

 Naš tim će pomoći Ani koja je prijavila deponiju u Rakovici. Izaberite i vi neku lokaciju koja vam je najbliža i hajmo u radnu akciju zajedno!

Marina Pavlić

 P.S. Veliko hvala Violeti, Bilji, Anđeli, Slobodanki i Dragani, volonterkama iz našeg tima koje su vredno kontaktirale sa svim vođama lokacija uprkos praznicima, kao i Ani iz Eko Straže koja je uprkos putu i za vikend koordinirala svim vođama lokacija širom Srbije.

 

Ostavite komentar