DruštvoEkonomija

JOŠ JEDNO PRIJATNO IZNENAĐENjE IZ “PREMIERA”

U KORAK SA SVETOM

268pregleda

 

Briga o zaštiti okoline je nekoliko decenija unazad postavljena na prvo mesto kada se razmišlja o bilo bilo kakvom poslovnom poduhvatu. Automobilska industrija, koja je označena kao jedan od najvećih “krivaca” za klimatske promene, postavila je sebi za cilj da vozila učini što manje štetnim po okruženje. Poslednji novitet su automobili na električni pogon. Njih je sve više na ulicama svetskih metopola, a od danas će ih biti i na čačanskim.

Kao društveno odgovorna kompanija grupacija “PREMIER” je brigu o ekologiji postavila na najvišu lestvicu svojih ciljeva. Zbog toga su sva njihova vozila na TNG (tečni naftni gas) ili hibridni pogon (kombinacija klasičnih i elektromotora) poslednje generacije. Ovog puta rešili su da odu i korak dalje. Nabavljen je prvi primerak vozila na električni pogon, dok se drugi očekuje za petnaestak dana. Radi se o najnovijem tipu “Volkswagen e-Golfa”, a moći će da se prepozna po belo-plavoj boji, a ne prepoznatljivoj belo-zelenoj kombinaciji, koja je uobičajena kada su u pitanju “PREMIER” taksi vozila.

U “PREMIERU” podsećaju da, ukoliko neko želi da se vozi baš tim vozilom, postoji mogućnost da će možda morati malo da sačeka na njegov dolazak, jer je ono u redovnoj upotrebi, a cena vožnje se ne razlikuje u odnosu na druga vozila. Zbog dometa od oko 300 kilometara postoji mogućnost upotrebe i u međugradskoj vožnji, jer “PREMIER” pruža i takve usluge.

Grupacija “PREMIER” je još jednom pokazala svoju ozbiljnost, odgovornost i rešenost da svojim korisnicima pruži najbolje, u skladu sa svetskim standardima. Ulaskom u njihova vozila dolazite do saznanja šta je visoki profesionalizam kada su u pitanju taksi usluge. Zbog toga im sve više naših sugrađana poklanja svoje poverenje.

V.D.

PR tekst