Društvo

Vidimo se u petak u 18 časova u prostorijama NTP centra u Kulturnom centru u Čačku.

P….S…. FASHION i TIFFANY PRODUCTION

63pregleda

Nakon posete gospođe Gabrijele Grujić, direktorke Kancelarije za dualno obrazovanje Ministarstva obrazovanja Srbije, gradu Čačku, zadovoljstvo nam je da vas pozovemo da u petak 12. maja, u 18 časova prisustvujete danu otvorenih vrata u Naučno – tehnološkom parku u centru grada (ulaz pored Doma kulture). U NTP-u će biti održana prezentacija svih profila Mašinske škole po sistemu dualnog obrazovanja kao i kompanija koje daju podršku ovom sistemu obrazovanja.

Cilj okupljanja je pružanje svih neophodnih informacija, kako bismo đacima olakšali ovu vrlo bitnu odluku.

Na prezentaciji će nam se pored profesora obratiti i predstavnici kompanijaP….S…. FASHION i TIFFANY PRODUCTION koje su poslednjih par godina uključene u proces dualnog obrazovanja u okviru modne industrije, što su i učenici i njihovi roditelji prepoznali kao vrlo korisnu mogućnost u našem gradu.

U nadi da ćete prepoznati važnost ove inicijative i naše napore da učenicima pomognemo u donošenju najvažnije odluke koja će u velikoj meri uticati na njihovu budućnost, pozivamo vas da ispratite ovu prezentaciju, slanjem svoje medijske/reportažne ekipe I pridružite nam se 12. maja.

Vidimo se u petak u 18 časova u prostorijama NTP centra u Kulturnom centru u Čačku.

Ostavite komentar