Sport

LUČIĆ: Svu odgovornost zbog rezultata preuzimam na sebe; RADOVANOVIĆ: Nismo smeli ovako da odigramo

Spartak Office Shoes – Čačak 94 Quantox 106:74 (25:25; 30:13; 29:17; 22:19)

259pregleda

U 4. rundi AdmiralBet Košarkaške lige Srbije tabor Čačka 94 Quantox otišao je na sever Bačke, gde je u večernjim časovima odmerio snagu sa domaćim Spartakom Office Shoes. Nakon poslednjeg zvuka sirene, rezultat na semaforu je glasio 106:74 (25:25; 30:13; 29:17; 22:19).

Vladimir Lučić, trener Čačka 94 Quantox, preuzeo je odgovornost zbog poraza tima od čak 32 poena razlike.

,,Znao sam kakvu ekipu preuzimam i moj plan je bio da se u prvi plan gurnu mladi igrači, poput Ćurčića. Ali protiv ekipe kakav je Spartak očito je koliko je teško da se igrači iz juniora prebace u seniore. Imamo i starije igrače poput Majstorovića, Tresača, Pantića, koje mladi ne mogu da isprate, pa tu dolazi do ovakvih stvari. Ali svu odgovornost zbog ovakvog rezultata preuzimam na sebe. A trudiću se u budućnosti da pomenute mlade momke izvedem na pravi put, a da stariji pomognu koliko budu mogli”, rekao je Vladimir Lučić.

Nikola Radovanović, košarkaš čačanske ekipe, kritički se osvrnu na meč u Subotici.

,,Obrukali smo grad, klub, sebe. Nemam šta da kažem, osim da nismo smeli ovako da odigramo, uzimajući u obzir da smo došli u Suboticu dan ranije. Imali smo vremena da se naviknemo na teren i koševe”, izjavio je Nikola Radovanović.

Tekst: Nikola Minović/Kablarnet.rs

Foto: Spartak Office Shoes

Ostavite komentar